top of page

  Informacije  

 • Kako odpovedati udeležbo na akciji ?
  Odpovedi že naročenih aranžmajev s strani naročnikov sprejemamo le pisno (šteje datum prejema pošte na društvu oz. po elektronski pošti). Organizator ima v takšnem primeru pravico do obračuna stroškov zaradi odpovedi. Višina stroškov je odvisna od roka, v katerem je bil odpovedan aranžma in je določena z naslednjo tabelo: • odpoved do 30 dni pred začetkom tabora 20% vrednosti aranžmaja, • odpoved od 29 do 15 dni pred začetkom tabora oz. izleta 45% vrednosti aranžmaja, • odpoved od 14 do 8 dni pred začetkom tabora oz. izleta 80% vrednosti aranžmaja, • odpoved od 7 do 0 dni pred začetkom tabora oz. izleta 100% vrednosti aranžmaja, Če naročnik udeležbo odpove na dan začetka datuma aranžmaja ali celo po njegovem začetku, ga društvo bremeni za celotno vrednost aranžmaja. V primeru, da se udeleženec ne more udeležiti željene storitve, ima do 8 delovnih dni pred začetkom aranžmaja pravico najti osebo, ki bo namesto njega le tega koristila, pod pogojem, da se organizator s spremembo strinja. Če udeleženec aranžma prekine, po prekinitvi nima pravice do povračila stroškov ne delno ne v celoti. V primeru odpovedi aranžmaja udeleženca iz zdravstvenih razlogov ob predložitvi zdravniškega potrdila ali zaradi višje sile do 8 dni pred začetkom aranžmaja se udeležencu povrne vrednost aranžmaja v celoti, kasneje pa se zadržijo stroški organizatorja v višini 20% vrednosti aranžmaja. Aranžma- so vse akcije, ki jih organizira Pokljuški rod Gorje
 • Članarina in plačila skozi leto ?
  Letna članarina se določi vsako leto na občnem zboru. Že nekaj let znaša letna članarina 30 EUR in vključuje (članstvo v ZTS in WOSM, revijo tabor, odgovornostno zavarovanje vodnika, udeležbo na akcijah in znižano plačilo rodovih akcij). Vse akcije (taborjenje, izleti, zimovanje, ... ) se plačuje sprotno.
 • Kaj je pristopna izjava?
  Vsak član mora izpolniti pristopno prijavo ob včlanitvi. Lahko si jo prenesete spodaj.
 • Namenitev dela dohodnine društvu ?
  Vsak državljan lahko 0,5 % nameni društvu, ki deluje v javnem interesu, sicer to obdrži država. Prosimo vas, da nam na ta način pomagate in izpolnjen obrazec prinese vaš otrok na sestanek vodniku ali pa ga pošljite sami na davčni urad.
bottom of page